Οι Υπηρεσίες Μας

Ανακαλύψτε τα Γονίδιά σας και Παραμείνετε Υγιείς!!!

Γονιδιακός Έλεγχος βασισμένος στην Πρόληψη και την Εξατομικευμένη Αντιμετώπιση των Ασθενειών.

Προδιαθετική Γονιδιωματική είναι ο τομέας της Ιατρικής που ασχολείται με τον εντοπισμό συγκεκριμένων «αλλαγών» στο DNA, οι οποίες ονομάζονται μεταλλάξεις και σχετίζονται άμεσα με τον κίνδυνο για την εμφάνιση χρόνιων ασθενειών.

Η εμφάνιση χρόνιων Ασθενειών εξαρτάται από τρεις παραμέτρους: Το Γονιδιακό Προφίλ, το Περιβάλλον και τον Τρόπο Ζωής του ατόμου. Η καθεμία παράμετρος έχει διαφορετική βαρύτητα αλλά και οι τρεις είναι εξίσου σημαντικές και απαιτείται η εξαιρετικά εύθραυστη ισορροπία τους προκειμένου να διατηρηθεί ομαλή η λειτουργία του οργανισμού.

Στην εποχή της Προληπτικής Ιατρικής, η εξέλιξη της επιστήμης της Γενετικής έθεσε τις βάσεις για μια νέα θεώρηση των ασθενειών και των τρόπων αντιμετώπισης τους. Η γνώση των γονιδίων μας, μέσω του γονιδιακού ελέγχου, δίνει την δυνατότητα να προσδιορίσουμε τον κίνδυνο για την εκδήλωση παθήσεων, λαμβάνοντας εξατομικευμένα προληπτικά μέτρα – διορθωτικές κινήσεις, έτσι ώστε να μειωθεί η πιθανότητα εκδήλωσης της ασθένειας.

Η Genomed παρέχει Γονιδιακό Έλεγχο DNA αναλύοντας μεγάλο αριθμό γονιδίων, τα οποία έχουν επιλεχθεί προσεκτικά και υποστηρίζονται τεκμηριωμένα από την Επιστημονική και Ιατρική Βιβλιογραφία και σχετίζονται με πολυγονιδιακές και πολυπαραγοντικές ασθένειες όπως:

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

ΤΕΣΤ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ