KEYONUS ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ 1000x1000 BLUE

Προσδιορίστε τις γενετικές σας ανάγκες για την πρόληψη & την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Προσδιορίστε τις Γενετικές σας ανάγκες για Διατροφή & Άσκηση.

Για να έχουμε το σωστό βάρος

δεν αρκεί να λάβουμε γενικά μέτρα αλλά τα προσωπικά μας μέτρα

Ο κάθε ανθρώπινος οργανισμός έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης, διαφορετική ψυχολογία, διαφορετικό ωράριο εργασίας, διαφορετικό τρόπο εργασίας (καθιστική, χειρωνακτική κ.λπ.), νοσεί από διαφορετικές ασθένειες, αλλάζει βάρος διαφορετικά έπειτα από μια εγκυμοσύνη, μπορεί να θηλάζει, να περνάει κλιμακτήριο, μπορεί να μη γυμνάζεται πια, να πέρασε μια θλίψη ή ακόμη και κατάθλιψη, ή να είναι σε ακινησία έπειτα από ένα χειρουργείο.

Οι διαφορές αμέτρητες! Οι παράγοντες αστάθμητοι!

Η λύση είναι μια και εξατομικευμένη.

Τα παραδείγματα που σας αναφέρουμε πιο πάνω, είναι οι επιφανειακοί λόγοι που λίγο πολύ υποψιάζεστε και μόνοι σας ότι σας έφτασαν ως εκεί. Το ζητούμενο για οριστικό αποτέλεσμα, είναι να εντοπίσουμε τη ρίζα του προβλήματος.

Ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά σε ίδιες συνθήκες, και αυτή η γενετική του δυνατότητα να διαχειριστεί και να ανταπεξέλθει στα τροφικά του παραστρατήματα είναι κάποιες από τις πολυσήμαντες πληροφορίες που σας δίνει το test DNA. Από το σύνολο των αποτελεσμάτων προκύπτει το πλέον εξατομικευμένο διαιτολόγιο και ο οδηγός διαχείρισης βάρους, πρακτικά δομημένα για απώλεια λίπους με έξυπνα tips και πληροφορίες που θα καλύψουν τις μικρές σας αδυναμίες, όπως τα γλυκά (αυτός ο γλυκός εχθρός) και ομαλά θα σας φέρουν στο σημείο να αναδείξετε την πιο ωραία εκδοχή του σώματος σας, και κυρίως, του εαυτού σας!

 

Τα γονίδια που σχετίζονται με το βάρος, δίνουν τις εξής πληροφορίες για:

Τη διατροφική συμπεριφορά και τον μεταβολισμό σας. Προειδοποιηθείτε έγκαιρα. για την ύπαρξη κληρονομικής προδιάθεσης παχυσαρκίας, την τάση δηλαδή του οργανισμού σας να παίρνει περιττό βάρος καθώς και τη συμπεριφορά του απέναντι στις τροφές.

Τη λιπόλυση , η οποία είναι η ικανότητα του οργανισμού να μεταβολίζει το λίπος και να το αποβάλλει, και είναι καταλυτικός παράγοντας στην απόκτηση ενός υγιούς σώματος.

Τον μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης , η οποία είναι ένα τοξικό κατάλοιπο του οργανισμού που δημιουργεί διαταραχές, επιδρά τοξικά στα κύτταρα, αλλά και επηρεάζει τον μεταβολισμό των βιταμινών του συμπλέγματος β και ενέχει αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα (στεφανιαία νόσο- θρόμβωση).

Την αντιοξειδωτική δράση και την αποτοξινωτική ικανότητα του οργανισμού, κατά πόσο δηλαδή, λειτουργεί σωστά το σύστημα αντιοξείδωσης και αποβολής των τοξίνων.

Την ανταπόκριση στη λήψη τροφής και την αίσθηση κορεσμού που ενδεχομένως να νιώθετε. Αν δεν λειτουργεί σωστά το γονίδιο αυτό, μας παροτρύνει να να τρώμε μεγάλες ποσότητες άσκοπα ή ενώ έχουμε φάει αρκετά, μετά από λίγο έχουμε την επιθυμία να τσιμπολογήσουμε κι άλλο.

Την προδιάθεση για διαβήτη τύπου 2 , ο οποίος επηρεάζει άμεσα όλα τα δεδομένα του διατροφολογίουμας.

Τη φλεγμονώδη απόκριση , δηλαδή την προδιάθεση για φλεγμονές στον οργανισμό, και ίδιαίτερα στο πεπτικό μας σύστημα.

Την ικανότητα του οργανισμού για απορρόφηση και αποθήκευση σιδήρου.

ΔΜΣ : Τη γονιδιακή τάση του οργανισμού να κρατά σε ισορροπία τη σωστή αναλογία μυϊκού ιστού – λίπους στον οργανισμό.

Μεταβολισμό καφεΐνης , αλκοόλ και λακτόζης : Η ικανότητα δηλαδή του οργανισμού να απορροφά τις ουσίες αυτές, έχοντας την απαιτούμενη ταχύτητα να τις μεταβολίσει (διασπάσει), αλλά και να τις αφομοιώσει.

Υπέρταση η προδιάθεση για αυξημένη πίεση.